Προϊόντα

Εξερευνήστε τα προϊόντα μας και βρείτε ότι χρειάζεστε

Συστήματα Επεξεργασίας Επιφανειών Bristle Blaster

Συστήματα Επεξεργασίας Επιφανειών Bristle Blaster

 

 

Συστήµατα Επεξεργασίας Επιφανειών MBX Bristle Blaster
Το MBX είναι ένα επαναστατικό σύστηµα που αντικαθιστά πλήρως την αµµοβολή δηµιουργώντας, χωρίς σκόνη, τραχύτητα στην επιφάνεια ώστε να είναι κατάλληλη για βαφή.
Σκοπός του MBX, είναι ο καθαρισµός και η αποτελεσµατική επεξεργασία µεταλλικών επιφανειών σε στοχευµένα σηµεία ή περιοχές περιορισµένης έκτασης, ώστε να είναι κατάλληλες για βαφή.Η λειτουργία του MBX βασίζεται στο χτύπηµα των ειδικών αγκίστρων του τροχού µε κινητική ενέργεια ισοδύναµη της αµµοβολής.
Η ποιότητα επιφανείας είναι όµοια µε εκείνη που επιτυγχάνεται µε την αµµοβολή. Η δηµιουργούµενη τραχύτητα είναι σε περιοχή 65pm – 83pm(Rz).

Περιγραφή της ∆ιαδικασίας Λειτουργίας Η µηχανική αρχή στην οποία βασίζεται η επεξεργασία είναι συνοπτικά η εξής: Οι ακίδες των αγκίστρων είναι σχεδιασµένες έτσι ώστε, µε την βοήθεια της επιταχυντικής ράβδου που διαθέτει το εργαλείο, να χτυπούν την διαβρωµένη επιφάνεια µε κινητική ενέργεια ισοδύναµη εκείνης που επιτυγχάνεται µε την συνήθη αµµοβολή. Αµέσως µετά το χτύπηµα τα άγκιστρα αναδιπλώνονται, προκαλώντας έτσι την πλήρη αποµάκρυνση της διάβρωσης και την αποκάλυψη καθαρής επιφάνειας (near white or white metal) µε παράλληλη δηµιουργία µικρο οδοντώσεων.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Η διαδικασία επεξεργασίας είναι πιστοποιηµένη κατά ATEX σε περιβάλλον ΖΩΝΗΣ 1 (εφόσον γίνεται µε το αεροκίνητο εργαλείο)

 
 

 

Date

02 Νοεμβρίου 2018

Tags

Συστήματα Επεξεργασίας Επιφανειών

Εγγραφή στο Vlachakis Systems Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την Vlachakis Systems? Γραφτείτε στο newsletter μας.
* ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ... Με την εγγραφή σας αποδέχεστε τους νέους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR)
Please wait